EDGE SHARP EDGE444 kr

Ladda ner produktblad med användarinformation

Kommer snart!

Beställningsinformation


Sharp Edge är ett par lättviktikts glasögon som är idealiska för alla taktiska aktiviteter. Den flexibla och slitstarka mjuka svarta bågen är utrustad med mjuka termoplastiska gummimantelskalmar och justerbara näskuddar för att skapa en bekväm, antiglidpassform. Frånvaron av en nedre båge hindrar synobstruktion, vilket gör det bra för fotografering.

Tunna skalmar ger komfort och funktionalitet när den bärs med hjälm eller hörselkåpor och håller en tillsluten passform med headset för brusreducering.

Sharp Edge Thin Temple – Soft-Touch Matte Black Frame / Clear Vapor Shield Lens. Artikel nummer: EDGE-SSE611-TT

Klara linser är det klassiska alternativet för säkerhet. Med enastående klarhet är de ett utmärkt val för inomhus och dämpat ljus. Tillägget av fuktskydd av "militärkvalitet" gör att dessa linser är helt resistenta mot dimma, även i extrema miljöer. 85% av det synliga ljuset passerar genom denna linsfärg.

Sharp Edge Thin Temple - Soft-Touch Matte Black Frame / “Tiger Eye” Damp Shield Lens. Artikel nummer: EDGE-SSE610-TT

”Tiger Eyes” ögonlinser gör att utomhusförhållandena blir skarpare genom att filtrera höga nivåer av blått ljus för att ge större djupuppfattning och en ljusare sikt över omgivningen. Tillägget av fuktskydds teknologi av "militärkvalitet", gör att dessa linser är helt resistenta mot imma, även i extrema miljöer. 50% av synligt ljus passerar genom denna linsfärg.

Sharp Edge Thin Temple – Soft-Touch Matte Black Frame / G15 Vapor Shield Lens. Artikel nummer: EDGE-SSE61-G15-T

G-15-linser är perfekta för en mängd ljusa ljusförhållanden eftersom de håller en levande färguppfattning, vilket resulterar i minskad belastning och en känsla av kyla på ögonen. Tillägget av fuktskyddsteknologi av "militärkvalitet", gör att dessa linser är helt resistenta mot imma, även i extrema miljöer. 15% av synligt ljus passerar genom denna linsfärg.


FLER PRODUKTER I SAMMA KATEGORI

EDGE-OVERLORD

Läs mer

EDGE BLIZZARD

Läs mer

EDGE HAMEL

Läs mer

EDGE SHARP EDGE

Läs mer

EDGE FAST LINK

Läs mer

Edge Overload Saftey Glasses - Green Laser

Läs mer

Evolution Matrix 4 Interchangeable 4 Lens Set

Läs mer

Evolution Connect X 4 Interchangeable 4 Lens Set

Läs mer

Evolution Edge 5 Interchangeable 5 Lens Set

Läs mer

Evolution Horizon RX4 Prescription (4 Frame Set)

Läs mer