SILVA Free 10XPRIS: 950 Kr Artikel NR: SILV-37781

Anpassat efter din kropp
Bältet är ergonomiskt utformat och perfekt balanserat för att smidigt följa dina rörelser utan att vara i vägen. Huvudfacket är centralt placerat på baksidan för en bekväm viktfördelning, medan sidofickorna är relativt små, så att du ska kunna röra smidigt på armarna. En bekväm cykelväska även under längre träningspass eller turer.

Bältet är tillverkat i lätta och bekväma material och baksidan är klädd i ett mjukt och luftigt meshtyg (3D) för optimal ventilation. Passformen kan enkelt justeras medan du rör dig, även med handskar på – det är bara att dra midjeremmarna framåt för att spänna bältet hårdare och lossa dem lika enkelt för en ledigare passform.

Smarta fickor
Ytterfickorna och innerfacken gör att du lätt kan komma åt/stuva undan jacka/handskar, powerbars/gel, valla, telefon eller pannlampsbatteri.

Optimerad packvolym
Huvudfacket rymmer 10 liter och är gjort för dig med mycket utrustning, men kan också göras litet och smidigt om du väljer att ha med dig lättare packning. Storleken kan enkelt justeras med de handskvänliga remmarna utan att du behöver ta av dig bältet.

Isolerat fack för vätskebehållare (1,5 l)
Det här bältet är gjort för behållare som rymmer 1,5 liter vätska. För att vätskan ska hålla rätt temperatur längre har vi valt att isolera vätskefacket. På båda sidor av facket finns ett utlopp för slangen som gör att du kan placera slangen på den sida du önskar.

Vätskebehållare
Free 10X har en behållare som rymmer 1,5 liter vätska. Den isolerade och löstagbara slangen är flexibel och kan användas antingen på höger eller vänster sida tack vare bältets dubbla utlopp. Behållaren är löstagbar och därför smidig att diska.

Se till att du syns
Bältet har en diskret svart design med tydligt framhävda detaljer, vilket gör det till en stilren accessoar under träningspasset, men du får också reflekterande detaljer och en hållare för säkerhetslampan som ger ökad synlighet och säkrare träning under dygnets mörka timmar.

Välj Free 10X om du behöver gott om packutrymme och vätskepåfyllning under långa träningspass, ultralopp och friluftsäventyr. Om du önskar ännu mer packutrymme kan du enkelt ta loss vätskebehållaren, eller välja Free 10 utan vätskebehållare.

• VÄTSKEBLÅSA OCH SLANG INGÅR (1,5L)

Isolerat fack för vätskeblåsa på 1,5L.

• JUSTERBAR STORLEK

Kompressionsbanden på huvudfacket justerar packningsvolymen (0-10L).

• REFLEXDETALJER

Utrustad med reflexdetaljer som gör dig synlig i mörkret.

• LÄTT OCH BEKVÄMT

Bältet väger endast 245 g och vätskeblåsan 200 g (tom) – sitter bekvämt och på plats.

Ladda ner produktblad med användarinformation

Kommer snart!

Beställningsinformation


FLER PRODUKTER I SAMMA KATEGORI

SILVA Compass 16DCL-6400/360

Läs mer

SILVA Compass 3S-360/6400

Läs mer

SILVA Compass Ranger

Läs mer

SILVA Compass Ranger S

Läs mer

SILVA Compass Pocket

Läs mer

SILVA Binoculars Pocket 7X

Läs mer

SILVA Binoculars Pocket 10X

Läs mer

SILVA Binoculars Scenic 8

Läs mer

SILVA Map Case M30

Läs mer

SILVA Map Case A4

Läs mer

SILVA Map Case L

Läs mer

SILVA Strive Light 5

Läs mer

SILVA Strive Light 10

Läs mer

SILVA Waterproof Case M

Läs mer

SILVA Free 10X

Läs mer

SILVA Flow 6X

Läs mer